Upoznajte nas.

Želimo Vam dobrodošlicu na Elite, mi smo relativno mlada agencija za dizajn i marketing sa iskusnim i talentovanim timom općenito dobrih ljudi. Kombiniramo poslovanje, marketing, komunikaciju i dizajnersko razmišljanje kako bismo razvili smislene, različite i autentične vizualne identitete, web-stranice i marketinške strategije za velike i male, novoosnovane ili postojeće kompanije.

Od najvećih ideja do najsitnijih detalja, mi smo multidisciplinarna agencija bez velikih agencijskih komplikacija. Ponosno stojimo na nogama, dovoljno smo mali da projekte smatramo privatnim, a opet dovoljno veliki da uđemo u koštac sa velikim kampanjama i projektima. Jednostavno je, slušamo svoje klijente i smatramo ih našim partnerima, razumijemo njihove želje i rješavamo njihove probleme.

Za nas u agenciji Elite, svaki klijent je poput otiska prsta – ne postoje dva jednaka, kao što ne postoje dva jednaka klijenta.

Šta mi cijenimo.

Zadovoljstvo naših klijenata
Zadovoljstvo klijenta je najvažnije našoj agenciji. Od prvog dodira, koji, kao klijent imate sa našom agencijom, do godina koje dolaze ispred nas u partnerstvu. Mi postajemo partneri u putu ka uspjehu.

Kvalitetan rad i zalaganje

Svaki projekat koji preuzmemo još je jedna prilika da dokažemo svoju predanost u pružanju najboljeg rješenja. Trudimo se razviti najinovativnije i profesionalno dizajnirane web-stranice, vizuelne identitete kompanija, kao i njihove marketinške kampanje.

Uspjeh naših klijenata
Uživamo upoznavati svakog svog klijenta i zalažemo se za njihov uspjeh. Ne gradimo samo web-stranice, brendiramo kompanije i ne izrađujemo marketinške kampanje, mi gradimo odnose koji donose vrhunske rezultate.

Obrazovanje i napredovanje
Radimo na tome da poboljšavamo sebe i druge oko nas obilnim trošenjem znanja i dijeljenjem ga sa zaposlenicima, kupcima, dobavljačima, konkurentima i javnošću. Učenje nikad ne prestaje, a mi se fokusiramo da ostanemo u prvom planu tehnologija, da budemo inovativni i poboljšavamo svaki naredni projekat.

Šta i kako radimo.

Elite je agencija za dizajn i marketing koja pruža punu uslugu. Uživamo kada se brinemo o vašoj cjelokupnoj digitalnoj prisutnosti – od rankinga na Googleu, preko društvenih mreža, brenda, poruka koje šaljete i web-stranice.

Izgradili smo se na izradi vizuelnog identiteta i dizajnu web-stranica, a to su i dalje primarna sredstva kojima pomažemo u promociji vašeg poslovanja. Sada gledamo širu sliku. Kako vaš logotip i boje funkcioniraju zajedno s vašim poslovnim priborom i promotivnim materijalima. Vaše rangiranje na Google pretrazi. Vaš plaćeni marketing. Vaše društvene mreže.

Usluge koje nudimo su raznolike, ali sve su povezane u digitalni arsenal, što vam omogućuje rast vašeg poslovanja i širenje vašeg brenda.

Brending i vizualni identitet

SAZNAJTE VIŠE

Izrada web stranica i trgovina

SAZNAJTE VIŠE

Marketing i društvene mreže

SAZNAJTE VIŠE

Web hosting i održavanje

SAZNAJTE VIŠE