Dizajn logotipa

Logotip je najjača vizualna oznaka identiteta brenda. Napravimo dobre temelje.

SAZNAJTE VIŠE

Vizualni identitet

Mi stvaramo vaš identitet branda, fukusirajući se na njegove temeljne vrijednosti.

SAZNAJTE VIŠE

Grafički dizajn

Kada riječi ne mogu učiniti dovoljno, vrhunski grafički dizajn stoji vam na usluzi.

SAZNAJTE VIŠE

Rebrending

Niste zadovoljni kako izgleda vaš vizualni identitet? Vrijeme je za promjenu i napredak.

SAZNAJTE VIŠE

Brend je više od samog logotipa.

Brendiranje je način identificiranja vašeg poslovanja. To je način na koji vaši kupci prepoznaju i doživljavaju vaše poslovanje. Snažan brand više je od samog logotipa - ogleda se u svemu, od vašeg stila korisničke službe, uniformi osoblja, posjetnica i prostorija do vaših marketinških materijala i oglašavanja.

Dizajn logotipa

Logo je najjača vizuelna dodirna tačka klijenta sa vašim poslovanjem. Pomaže im da lakše prepoznaju, razlikuju i sjete se vaše kompanije. Logo bi trebao biti jednostavan, jedinstven i jasno objašnjavati vaše poslovanje. Uradite ga dobro, dobit ćete prepoznatljivost brenda. Uradite ga loše i riskiramo da ne budete prepoznati.

Logo kompanije bi trebao biti:
- jednostavan, da bi ga ljudi lako zapamtili
- praktičan, da bi se mogao aplicirati bilo gdje
- ponašati se kao komponenta većeg sistema identiteta brenda.

Sa zadovoljstvom ćemo osmisliti i kreirati pametan, kvalitetan i lako pamtljiv logo, koji će moći ispričati vašu priču i svugdje vas prezentirati u najboljem svjetlu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Brendiranje i vizualni identitet

Vizuelni identitet je glavni segment u predstavljanju vaše kompanije na tržištu. Bez obzira čime se bavite i koliko to dobro radite, bez dobro osmišljenog vizuelnog identiteta teško ćete se izdvojiti od konkurencije.

Kada kreiramo vaš identitet brenda, fokusiramo se na njegove osnovne vrijednosti, pružajući vrhunske dizajnerske solucije kako bismo spojili sve zasebne elemente od logotipa, boja, fontova i pretvorili ih prepoznatljivu cjelinu.

Vaš brend mora napredovati i preživjeti test vremena, s tim na umu pažljivo biramo sve elemente koje koristimo u kreiranju kako bi izrazili karakteristike kompanije te njene vrijednosti i ambicije u poslovanju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Grafički dizajn

Kada riječi ne mogu uraditi dovoljno, grafički dizajn stiže u pomoć. Iako možda nismo ni svjesni, ali on je svuda oko nas – od jutarnjih novina i kutije kafe koju otvaramo, preko šarenih autobusa u prijepodnevnoj gužvi, pa sve do korica omiljene knjige i slogana TV-serije.

Mi smo super kreativna ekipa koja za vas može izraditi prelijepe letke, plakate, vizit-kartice, memorandume, kataloge i još dosta toga. Također, za vas možemo isprintati sve potrebne promotivne materijale te dostaviti ih na vašu adresu.

Ulažemo veliki trud kako u samoj kreaciji vaših materijala, tako i u njihovoj kvaliteti izrade. Želimo vas izdvojiti od konkurencije kvalitetom u digitalnom i stvarnom svijetu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Rebrendiranje

Rebrendiranje kompanije je izazovan zadatak. Uradite ga kako treba i spremni ste poletjeti. Napravite ga loše i izgubili ste novac.

Da biste uradili pravi potez:
- Razmislite da li je pravo vrijeme za rebrendiranje?
- Pitajte šta vaši uposlenici misle o tome?
- Uradite testiranja kako biste našli najbolji put.

Sa dobrim planom i boljim izgledom brenda možete promijeniti percepciju korisnika prema vašoj kompaniji, povećati prodaju i pozicionirati se ispred konkurencije. Razmislite, ako vaš brend ne radi za vas, vrijeme je za promjene.

KONTAKTIRAJTE NAS

Neki od naših radova iz grafičkog dizajna.

POGLEDAJTE SVE RADOVE