Izrada web stranica

Web stranica je prvo mjesto na kojem će kupac stupiti u interakciju s vašim poslovanjem.

SAZNAJTE VIŠE

Izrada web trgovina

Web trgovine omogućuju vašim kupcima da uvijek kupuju vaše proizvode i usluge.

SAZNAJTE VIŠE

Optimizacija za pretraživače

Optimizacija za pretraživače će pomoći vašoj web stranici da se dobro rangira na Google-u.

SAZNAJTE VIŠE

Redizajn web stranica

Unesimo web stranici novi život. Zauzvrat ćete steći povjerenje kupaca i poboljšati prodaju.

SAZNAJTE VIŠE

Naš proces izrade web stranica.

Kvalitetna web stranica je više od samog procesa izrade. U našem "korak-po-korak" pristupu projektima
web dizajna uključujemo sve vještine za uspjeh vaših projekata.

Korak 1

Istraživanje

Korak 2

Planiranje

Korak 3

Dizajn

Korak 4

Programiranje

Korak 5

Puštanje u rad

Korak 6

Održavanje

Izrada web stranica

Vaša web-stranica je najvažniji alat za prepoznavanje vaše kompanije i najčešće prva tačka kontakta između vas i potencijalnih klijenata. Posjetitelji koriste vašu web-stranicu kao način za procjenu vrijednosti vašeg brenda i za upoznavanje vaše kompanije – te će brzo otići ako se ne podudara s njihovim očekivanjima. Mi u Elite agenciji to razumijemo i stvaramo kvalitetne, funkcionalne i moderne web-stranice koje čine vaš brend najboljim "prvim sastankom" ikad.

Naše web-stranice više su od samo elegantnog dizajna. Stvoreni su na osnovu pažljivog procesa planiranja koji uzima u obzir vašu publiku, njihove potrebe i SEO optimizacije koji dovode više prometa na vašu web-stranicu. Razvijamo web-stranice koje podupiru cjelokupne vrijednosti vašeg brenda.

Imati web-stranicu i digitalno poslovanje za svaki posao predstavlja nevjerovatnu mogućnost za rast i razvoj u svom domenu. Izrađujemo vrhunske web-stranice i trgovine koristeći zadnje svjetske trendove u dizajnu i tehnologiji izrade.

KONTAKTIRAJTE NAS

Web shop / eTrgovine

Zajedno s našim klijentima stvaramo online trgovine koje poboljšavaju vaš brend i pretvaraju posjetioce u kupce. Naš kreativni tim za web-dizajn nadilazi svoju maštu da bi kreirao prilagođeni dizajn usmjeren na kupca, bilježeći suštinu i viziju poslovanja koja je slična poslovnim ciljevima vaše kompanije.

Vaš web shop bi trebao biti:
- kvalitetno izrađen kako bi Vam donosio novac i kada vas nema
- učitajte brzo kako biste osigurali da ne pritisnu dugme za povratak
- budite jednostavni za upotrebu i kretanje, pružajući prave informacije.

Sve naše web-stranice i trgovine su optimizirane i elegantno se prikazuju na svim veličinama uređaja od pametnih telefona, tableta i računara.

Kontaktirajte nas

Optimizacija za pretraživače

Milioni ljudi svakodnevno pretražuju na internetu. Oni traže nove proizvode ili mjesta koja će posjetiti, riješiti problem ili se zabaviti. Da li želite da vaše poslovanje bude na vrhu pretrage? Ukoliko da, dopustite nam da to i napravimo.

Optimizacija za pretraživače (SEO) daje vam mogućnost da vas potencionalni klijenti pronađu. Pretraživači, poput Googlea, koriste skup pravila da odrede koje se web-stranice visoko rangiraju na njihovoj pretrazi. Poštivanje tih pravila i optimizacija vašeg sadržaja vas može postaviti ispred konkurencije i staviti u poziciju da kupci posjete baš vašu web-stranicu, a ne od vaših konkurenata.

Kao partneri u optimizaciji vaše web-stranice unaprijedit ćemo vaše poslovanje i podići ga na viši nivo.

Kontaktirajte nas

Redizajn web stranica

Vaša web-stranica je vjerovatno najbitniji marketinški alat, ali nije dovoljno samo posjedovati web-stranicu. Ona mora biti dostupna vašim posjetiocima 24 sata dnevno i biti ažurirana sa najnovijim informacijama. Ukoliko posjedujete zastarjelu web-stranicu, vrijeme je za redizajn.

Da pojednostavimo, izuzetno je bitno kako vaša web-stranica izgleda i funkcionira. Trebala bi biti lijepo dizajnirana, funkcionalna i pretvarati posjetioce u potencionalne kupce.

Ono što čini naše web-stranice posebno vrijednim jeste činjenica da mi u Elite agenciji godinama skupljamo informacije na kojima gradimo korisnička iskustva.

Ulazimo u najsitnije detalje pri redizajnu web-stranice i koristimo strategije koje rezultiraju povećanjem prodaje ili upita.

Kontaktirajte nas

Some of our web design works.

POGLEDAJTE SVE NAŠE RADOVE